dinsdag 23 april 2013

JAMIE - VONDELPARK - LENTE RISOTTO


Wat een productief dagje vandaag!
Waar ik de energie vandaan haal weet ik niet, maar het is me vandaag gelukt om na m'n stage een rondje hard te lopen door het Vondelpark en lekker te koken.
Ik zal wel heerlijk slapen vanavond!

Gister naar de opening van De Kookfabriek geweest op m'n eerste stagedag; de blogpost met verslag daarvan komt binnenkort op jamiemagazine.nl!

Rondje Vondelpark tussen alle andere hardlopers.


Risotto met groene asperges, champignons, rucola en parmezaanse kaas. 
Asperges en champignons bakken met koriander en in een andere pan een uitje fruiten met knoflook. Afblussen met wijn en dan de risotto maken. De laatste 5 minuten een bosuitje meekoken in de risottorijst en een beetje parmezaanse kaas. Dan de asperges en champignons erdoor roeren en na het opscheppen wat rucola erover, en parmezaan ter decoratie!
Lekker lente-recept!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten